SportKompas

> > Investeer mee in een gezonde jeugd!
SportKompas

Blog

Investeer mee in een gezonde jeugd!

SportaMundi wil zoveel mogelijk kinderen stimuleren om te bewegen en te sporten en lanceert daarvoor een fundraising in obligaties.

In de afgelopen decennia daalde het niveau van fysieke activiteit drastisch, vooral bij de jeugd. Daarom wil SportaMundi sport voor iedereen nog meer toegankelijk maken en kinderen op een speelse wijze stimuleren om aan sport te doen.

SportKompas is daarvan een deel van de oplossing. Het stelt elk kind in staat de sport te vinden die het best bij hem of haar past. Daardoor ervaren kinderen meer plezier en boeken ze meer vooruitgang, wat leidt tot een verhoogd welzijn en minder drop-outs.

Met het Beweegvolgsysteem willen we aan de LO leerkrachten een digitale omgeving aanbieden voor de LO praktijk. Daarmee kunnen de beweegvaardigheden van kinderen en jongeren individueel gemeten, verbeterd en opgevolgd worden. Daarnaast kunnen leerkrachten zichzelf bekwamen met nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktijktools.

SportaMundi zet ook in op gezondheid, welbevinden en sociale integratie. We zijn volledig ingebed in het ecosysteem van sport-onderwijs-onderzoek. We begeleiden, beheren en ontwikkelen samen met onze partners duurzame digitale deelplatformen en implementeren innovaties in de non-profit.

Om de digitale ontwikkelingen verder mogelijk te maken en samen met onze partners zoveel mogelijk kinderen te bereiken doen we nu een fundraising in de vorm van obligaties op het duurzaam investeringsplatform LITA.co. Ook jij kan dus deel uitmaken van ons avontuur en mee beweging brengen in het leven van onze jeugd! Ontdek er hier meer over.

Voor verdere vragen kan je steeds terecht bij ons helpdesk team via info@sportkompas.be.

« Volgend artikel
Vorig artikel »